Botiga

LLIBRES:Preu promocional 15 €

Compra ara per rebre'l a casa: Omple el formulari de contacte

El Carrer dels petons - Pep Cassany


Recull 30 relats inèdits de situacions imaginades a Girona i els seus voltants, on la provocació, la sensualitat, l'erotisme i l'amor es barregen per fer-les factibles i desitjables de viure.

En l'equidistància entre l'amor i el sexe, existeix l'eròtica de la conquesta. La sensualitat dels gestos i mirades, i la provocació que desperta el desig de viure i descriure cada una de les relacions proposades
Preu promocional 10 €
Compra ara per rebre'l a casa: Omple el formulari de contacte

La teoría del big bang amor y otros cuentos indecentes - Pep Cassany


Con la "La teoria del Big bang amor y otros cuentos indecentes " descubrirás cómo un libro de cuentos y relatos de amor, erotísmo y sexo, seducen tu mente. El celebro, el músculo sexual más potente del ser humano, es estimulado de forma sugerente con la finalidad de identificar al lector con el personaje que narra la acción. 
Los personajes narran situaciones factibles y deseables de vivir. 


MÚSICA:

compra ara per 5 € i el rebràs a casa contra reembossament
contacte per mail aquí amb l'Eduard Carreras


A la corda fluixa - Ànima negra


Gravat als estudis Origami amb Pere Thió com a tècnic, «A la corda fluixa» inclou deu temes, entre originals i versions, en català, castellà i anglès. Hi ha, per exemple, una adaptació de
«Fever» en català, i una altra en castellà de «Oh Pretty Woman», d’Albert King (Bella muchacha). També recuperen «Com el whisky fon el gel», de Blues de Rostoll, i fan versions d’altres clàssics, com ara «Polk Salad Annie», «Susie Q», «Born in Chicago», «Congo Square» , «Baby Lee», de John Lee Hooker, i «I feel good», de James Brown. “És un còctel de blues, soul, rock, funk i fins i tot gospel”. El disc d’Ànima Negra inclou, en el seu disseny gràfic, alguna creació del prestigiós pintor gironí Josep Perpiñà.


compra ara per rebre'l a casa: contacte per mail amb en Mau
Preu de venda: 10 € + 2 d'enviament

Viatge silenciós - Projecte Mau


Aquest “viatge musical que s’endinsa en els sentiments” inclou Parlant de tu, General degenerat, Octubre, Ombres i La cala inexistent, cinc cançons emmarcades entre l’ànima i la utopia.


Camins - Eduard Carreras

El CD Camins és un recull de 15 cançons on el blues-funky-rock es fusionen per mostrar els estils que més agraden a l'Eduard.

Versions amb lletra pròpia interpretades al llarg de la seva trajectòria musical.


compra ara  aquest CD per 10 € i el rebràs a casa contra reembossament


Share
Tweet
Pin
Share

Instagram