Pep Cassany


autor de El carrer dels petons i el Big Bang amor


Pep Cassany
Escriptor. Girona. Catalunya

Tinc cinquanta-dos anys i com a mínim, tres o quatre vides viscudes. Tres fills, dos divorcis, una gran família i una afició per escriure que em serveix per donar sortida als meus pensaments. Sóc fill, germà, pare i amic dels meus amics. Company, exempresari, treballador i aprenent.

Faig servir el diccionari de carrer, el que conté les paraules comunes. Intento transmetre el fons i no centrar-me en els personatges o escenaris. Hi ha qui opina, m'agrada descriure acuradament la situació per tal de fer-vos sentir en primera persona.

Com a blocaire vaig directe, sempre trobo un tema i mil altres a tractar. Entro ràpidament en la matèria triada i la dono per tancada no més enllà de quatre ratlles. Sempre hi ha una altra idea o concepte per motivar-me a canviar. Sense adonar-me, us regiro el cervell centrant la meva ploma en un nou focus d'atenció.

Com en tot a la meva vida, en els meus escrits i relats, intento fer servir un llenguatge entenedor per a tothom. Escric tal com raja. No sé fer-ho d'altra manera.

Quan creguis que no pots o no en saps més, has de trobar en tu mateix l'esperit necessari per superar-te. Ho pots fer prou bé i ho saps però, l'èxit només l'aconsegueixen aquells que després d'haver fet quelcom extraordinari els costa adonar-se de la seva gesta. Desitjar que t'ho reconeguin els altres, només et servirà per alimentar el teu ego.

autor Pep Cassany

El Carrer dels Petons - 2018


Després de publicar el Big Bang Amor, aquest nou títol “El carrer dels petons” recull 30 relats inèdits de situacions imaginades a Girona i els seus voltants, on la provocació, la sensualitat, l'erotisme i l'amor es barregen per fer-les factibles i desitjables de viure.

En l'equidistància entre l'amor i el sexe, existeix l'eròtica de la conquesta. La sensualitat dels gestos i mirades, i la provocació que desperta el desig de viure i descriure cada una de les relacions proposades.

edició en castellà d'en Pep CassanyLa teoría del big bang amor -  Pep Cassany 2018


Con la "La teoria del Big bang amor y otros cuentos indecentes " descubrirás cómo un libro de cuentos y relatos de amor, erotísmo y sexo, seducen tu mente. El celebro, el músculo sexual más potente del ser humano, es estimulado de forma sugerente con la finalidad de identificar al lector con el personaje que narra la acción.

Los personajes narran situaciones factibles y deseables de vivir.

Amor, erotísmo y sexo se mezclan para deleitar al lector con una cascada de imagenes própias, generadas por sus recuerdos de situaciones vividas o imaginadas y pendientes de vivir. 
Sentir, saber y querer vivir el amor y el sexo, sugiriéndolo o describiéndolo explicitamente, confiere a cada lector la posibilidad de saltar de uno a otro relato segun su estado de ánimo. Cada título ofrece pistas sobre su contenido.

La teoria del Big Bang Amor és el resultado de describir como se puede vivir el amor y el sexo con una extaordinária naturalidad.

Share
Tweet
Pin
Share

Instagram