Projecte Mau

foto de Projecte Mau.

Projecte MAU presenta el seu primer disc en solitari amb «Viatge Silenciós»

Després de 30 anys en el món musical, el cantautor gironí vol mostrar una faceta inèdita parlant de "coses de la vida"

Projecte MAU presentarà el proper Sant Jordi el seu primer disc en solitari. Després de 30 anys dins del món de la música, Jordi Dalmau vol mostrar amb Viatge Silenciós una faceta totalment inèdita, després d'haver passat tota la seva carrera musical en grups.

"M'he passat en solitari pel canvi de registre. També cal tenir en compte el desgast que portava després de tants anys", assegura Mau, insistint que "he volgut treure coses del calaix. Coses que fins ara no havia pogut treure."

L'origen d'aquest projecte comença amb un viatge a Àsia on "aprofito per escriure i cantar, amb la voluntat de començar i fer un nou projecte", que a la vegada lliga amb el nom artístic, MAU, aprofitant les sigles "Música, Ànima i Utopia, que concorden amb el meu cognom", declara.

El primer projecte en solitari de Jordi Dalmau "consta de lletres d'autor on parlo de coses de la vida", diu el músic i que no "parlo sobre mi directament, són lletres que parlen sobre persones i la societat. És una manera de prendre consciència de com van les coses", assegura.


El viatge silenciós a la Nit d'Art eròtic

Share
Tweet
Pin
Share

Instagram